Glorix

Het toiletmoment van het jaar

Ruim 500.000 mensen bezoeken jaarlijks de Gay Pride. En vroeg of laat moeten ze plassen… Maar waar? Openbare toiletten zijn er te weinig en als ze er zijn, moet je er vaak uren voor in de rij staan. Er zijn echter wel particulieren die hun toilet beschikbaar stellen. Een mooi initiatief van mensen die dit event en hun bezoekers een warm hart én een schoon toilet toedragen. En het moment voor Glorix om weer eens te bewijzen dat zij de absolute autoriteit zijn als het gaat om schone toiletten!

Glorix Plee Pride

De Glorix Plee Pride tijdens de Gay Pride. Glorix faciliteert gedurende de hele dag schone toiletten langs de route bij particulieren thuis. En zorgt ervoor dat de toiletten bij deze mensen thuis blinkend schoon en fris blijven. Omdat we het natuurlijk wel over de Gay Pride hebben zijn de toiletdames uitbundige dragqueens die als wc-doorbitch het allemaal nog vrolijker maken… In witte jas en met toiletborstel. Via een plattegrond kunnen bezoekers exact zien waar zich alle Glorix Plee Pride-toiletten zich bevinden. En zijn de locaties goed te herkennen aan de Glorix Plee Pride-borden aan de gevels.

Een sympathiek idee dat volledig mee kon liften op een enorme media-aandacht die dit event inmiddels krijgt. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd…

Alfred begrijpt hoe goede reclame smaakt